Our website shows online advertisements to our visitors to cover the cost of hosting.

Please, consider supporting us by deactivating our Web in your Ad Blocker. !!!
    How to disable AdBlock

DISABLE YOUR ADBLOCKER ON OUR WEB TO ENJOY THE CONTENT
1.- Press the adblocker icon.
2.- Select "Do not act on pages of this domain" (or similar).
You can also press the "Activated on this site" or "Pause adblocker" button.
3.- Press the "Refresh" button of your browser to see the content you want to view.

Mysensor 2.1.1

Besvar
Brugeravatar
Bri_Jac
Indlæg: 979
Tilmeldt: 05 nov 2008, 21:48
Geografisk sted: Bunkeflostrand

Mysensor 2.1.1

Indlæg af Bri_Jac » 13 nov 2017, 21:46

Hej jeg har opgraderet min Mysensor protkol fra ver 1.5.4 til 2.1.1 og jeg kan ikke få min serial gateway til at acceptere en ny sensornode (2.1.1)
Mon der er nogen i Smørum lokalområde (eller nær motorvejen mellem Smørum og Sverige?) der har et setup der bruger Mysensors ver 2.1.1, så vil jeg nemlig gerne prøve om min sensor kommer du på dit netværk, da jeg ikke kan finde ud af om det er min serial gateway eller node der driller mig

Brugeravatar
Bri_Jac
Indlæg: 979
Tilmeldt: 05 nov 2008, 21:48
Geografisk sted: Bunkeflostrand

Re: Mysensor 2.1.1

Indlæg af Bri_Jac » 23 nov 2017, 20:48

fandt fejlen, jeg havde sat min serial gateway til PA_LEVEL_HIGH, men åbenbart så har jeg ikke så meget strøm at det virker, men det underlige var at jeg kunne modtage signaler fra det gamle sensorer der allerede var tilkoblede, og kun havde problemer med de nye

Besvar