Problemer med tilknytning til knap.

Fora omkring QEES produkter
Besvar
Lars
Indlæg: 24
Tilmeldt: 18 feb 2009, 09:06
Geografisk sted: Fredericia

Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Lars »

Hej
Jeg er rimelig ny ang. inst. af z-wave, men er nu så såt kommet i gang.
Jeg har problemer med at tilknytte enhed til knap. Jeg har en wall som jeg gerne vil have til at styre forskellige AN157-5 switch.
Jeg kan godt indmelde enheden, den stoppe med at blinke. Men når jeg skal tilknytte den til en knap går det galt. Har dog fået en tilknyttet, med meget bøvl, pludselig virkede den bare..!
Det ser ud til at tilknytningen går som det skal, men jeg kan ikke aktivere AN157 bag efter.

Jeg køre uden master..

Med venlig hilsen

Lars

Morten H. Nielsen
Indlæg: 6266
Tilmeldt: 20 mar 2008, 23:02
Geografisk sted: Danmark

Re: Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Morten H. Nielsen »

Hej Lars.

Det er ikke nok, dioderne holder op med at lyse på wall. De skal alle fire lyse kortvarigt, hvis det er gået godt.

Hvis den bare holder op med at lyse, er det fordi den har opgivet, ikke fordi det gik godt.

Det med at trykke med det rigtige interval er desværre noget, der kræver øvelse. :-( På den posetive side får man hurtigt den rigtige bevægelse ind i hånden. :-)

Er du opmærksom på, at enheden først skal meldes på walls net og derefter skal tilknyttes en knap?

Det er ikke noget problem at sætte det op uden master. Det gør jeg tit, når jeg skal teste et eller andet.
Mvh
Morten

Lars
Indlæg: 24
Tilmeldt: 18 feb 2009, 09:06
Geografisk sted: Fredericia

Re: Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Lars »

Hej Morten

Nu har jeg fundet ud af hvad jeg gjorde forkert.. Jeg var ikke hurtig nok til at trykke på den knap til skulle tilknyttes til..

Tak for hjælpen..

Mvh

Lars

Lars
Indlæg: 24
Tilmeldt: 18 feb 2009, 09:06
Geografisk sted: Fredericia

Re: Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Lars »

Hej igen

Nu er der så opstået et andet problem. Jeg ved ikke om det er fejl i programmeringen.
Jeg har problemer med at få lov til at tænde AN157. Det er som om det ikke er en permanent fejl, da jeg har haft det til at virke, men når jeg så monterede den hvor den skule bruges, ville den ikke..?
Der er aldrig problemer med at slukke for AN157, det er kun at tænde..?

Er det mig der har lavet en fejl, da jeg kodede den..?


Mvh

Lars

Morten H. Nielsen
Indlæg: 6266
Tilmeldt: 20 mar 2008, 23:02
Geografisk sted: Danmark

Re: Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Morten H. Nielsen »

Hvis den kan det ene, men ikke det andet, kan du ikke have lavet en fejl. Så er de jo tilkoblet.

Er der stor afstand mellem Wall og Everspring?
Mvh
Morten

Lars
Indlæg: 24
Tilmeldt: 18 feb 2009, 09:06
Geografisk sted: Fredericia

Re: Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Lars »

Jeg har prøvet at stå med dem ved siden af hinanden. Det gør ingen foreskel. Men det er som om at det ikke er hele tiden der er det problem.
Jeg har 3 AN157, som jeg kodede sammentidig.
Den 1. og 2. virkede som de skulle, men der var problemer med den 3.Så byttede jeg nr 2 og 3. Efter jeg har haft dem taget fra 230v vil hverken nummer 2 eller 3..!?

Det kan være jeg skal prøve at starte forfra, og se der sker..?

Mvh

Lars

Morten H. Nielsen
Indlæg: 6266
Tilmeldt: 20 mar 2008, 23:02
Geografisk sted: Danmark

Re: Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Morten H. Nielsen »

Er det egentlig knap 2 på wall, der er problemer med?

Der var noget med en meget tidlig Wall firmware, hvor der var fejl på knap 2.
Mvh
Morten

Lars
Indlæg: 24
Tilmeldt: 18 feb 2009, 09:06
Geografisk sted: Fredericia

Re: Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Lars »

I formiddags fjernede jeg de 2 AN157, da de jo ikke virkede.
Efter jeg har læst dit svar undersøgte jeg om det var knap 2 på wall.
Jeg satte de 2 AN157 til igen, og så virkede de begge 2..! Og den ené køre på knap 2.
Jeg ved ikke hvad der sker, men nu prøver jeg at placere dem hvor de skal være. Så må jeg se hvor længe de virker denne gang..

Jeg forstår ikke lige hvad der sker, men det skal man måske ikke tænke så meget over, hvis det bliver ved med at fungere..

Tak for hjælpen..

Mvh
Lars

Morten H. Nielsen
Indlæg: 6266
Tilmeldt: 20 mar 2008, 23:02
Geografisk sted: Danmark

Re: Problemer med tilknytning til knap.

Indlæg af Morten H. Nielsen »

Det lyder som problemer med routen. Så det kan godt være, det giver sig til at virke, når du tilkobler dem igen. Der får de jo en ny route.

Men ellers skal der nok en master til for at bikse med route.
Mvh
Morten

Besvar